s01

Durf te kiezen!

s01

Durf te kiezen!


Je hebt altijd een keuze! Niet in wat je overkomt, maar wel hoe je ermee omgaat. Dit is de basis van waaruit ik denk, werk en leef, hoe lastig het soms ook is. Het is mijn persoonlijke missie om dit andere mensen ook in te laten zien en te laten ervaren. 

Ziek is ziek, verzuim is een keuze! De keuze voor verzuim is de juiste keuze als je lichaam en/of geest moet(en) herstellen. Mocht de keuze voor verzuim ook gemaakt worden omdat iemand geen werkgeluk (verbinding, zingeving, voldoening, autonomie)  ervaart, dan is het voeren van het goede gesprek de enige juiste interventie. Dat lijkt logisch en makkelijk, maar dat is het vaak niet.

In mijn begeleiding laat ik mensen inzien en ervaren dat ze een keuze hebben. Als iemand dat begrijpt en inziet, ontstaat er ruimte om verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen voor hun leven en dus ook voor hun werkgeluk. Als een organisatie op deze wijze gaat kijken naar verzuim ontstaat er beweging waarbij de route is van verzuim naar werkgeluk.

Mijn vakinhoudelijke kennis is vanzelfsprekend altijd actueel en state of the art. Daarnaast ben ik o.a. geïnspireerd door mijn opvoeding als dochter van ouders die een bakkerij hadden, The Seven Habits van Steven Covey, het gedragsmodel van Falke en Verbaan, het boek De Keuze van dr. E Egger en vele andere mooie mensen om mij heen. Elke dag opnieuw wil ik de beste verzie van mijzelf leven.

 

Strek
Marjo Neplenbroek
Melvill van Carnbeelaan 8
3971 BE Driebergen
info@strek.nl
t: 06 48 06 00 76
KvK: 30192635
BTW: NL001942805B48
SRA: 3103
NvVA: 105554
Certificering: 40208